Uppsala är nästa destination

Hej på er!

Jag har jobbat hela veckan, och det har varit toppen. Trivs himla bra på jobbet, trevliga medarbetare och allt känns bara bra.

Ikväll kommer Elin hit. Hon hoppade precis på tåget från Övik, så vid 17.10 ska jag vara på stationen här i Umeå för att hämta upp henne. Kvällen kommer att innehålla Buzz och bara mys. Imorgon ska jag upp tidigt, även fast jag inte jobbar. Jag och Elin åker nämligen till Uppsala imorgon för att hälsa på mamma i nästan en hel vecka. Vi tar flyget till Arlanda, och därifrån ska vi försöka oss på att ta ett tåg till Uppsala centrum. Vi får gå på stan i Uppsala i ca en timme själva innan mamma kommer. Hon jobbar till 12. Sen på lördag ska vi också upp tidigt, då åker vi till Stockholm för shopping och skansen. Det kommer bli hur mysigt som helst!

Jag längtar så mycket tills jag får träfffa mamma igen!

Bilder från London

Här kommer ett gäng bilder från min och Jonas Londonresa, hoppas ni gillar dom!

Buckingham palace, cermoni för vaktbyte:




Big Ben, London Eye och Tower bridge:







Piccadilly Circus:





Hyde Park:



Det var allt från fredagen. Bilder från lördag kommer förhoppningsvis upp om någon dag...

I London

Hej! Nu är vi i London. Jag och Jonas gör nämligen denna resa för att vi just idag firar att vi varit tillsammans i 5 år! Vi är troligtvis på madame tussauds just nu och roar oss med att fota oss med kändisar i vax.

Dom här fem åren har varit dom bästa åren i mitt liv. Jag trivs och känner mig trygg när jag får vara dig nära. Du är underbar på alla sätt och vis. Jag älskar dig och hoppas på många, många fler år tillsammans med dig. JAG ÄLSKAR DIG JONAS! <3




Hoppas ni har en bra dag och en trevlig helg!

Kram på er!


Faster Lindas bröllop


Nygifta!


Min kusin Emma


Pappa, faster Linda, farbror Jerry


Den fina buketten.


Linda och kusin Linnéa

Dag 8, Gotland

Den åttonde dagen var även den sista dagen på Gotland. Båten hem gick på kvällen, så vi hade hela dagen på oss att hitta på något. Vi tog en sväng till Intersports lagerrensning. Jag hittade en fin jacka som är vindtät, och skönt fodrad. Den kommer jag använda när det blir lite svalare till hösten. För än så länge klarar jag mig med sommarjackan.

Sen åkte vi ner på stan för att fördriva tiden. Vi åt middag på Max, och sen åkte vi hem till farmor för att säga hejdå. När vi kom över till fastlandet åkte vi direkt till en lägenhet i Stockholm, där vi stannade några dagar innan vi åkte vidare till Värmland för att hälsa på farfar och vara med på min fasters bröllop.

Här är dom två sista bilderna jag har från Gotlandsresan.

RSS 2.0