Tisdag 5 juli - dagarna här på Gotland

Hej!

Vi kom fram till Gotland vid 17-tiden i söndags. Vi åkte förbi hos farmor en snabbsväng och sa hej, innan vi åkte till Jonas moster där vi bor. Det blev inte mycket gjort i söndags. Vi åt middag, tog en sväng till affären för att köpa jordgubbar och frukost, och sen gick vi och la oss vid 21.30.

Vi vaknade vid 9.30 igår. Sen åkte vi in till stan och gick runt i några timmar. Det enda jag köpte var en klänning, men jag hoppas kunna hitta något mer någon dag framöver. Sen när vi kom tillbaka till Jonas moster så klädde vi om till bikini för att åka till en sjö en stund. Jonas och hans syrra Elin tog ett dopp, men jag tyckte vattnet var alldeles för kallt. Jag är en riktig badkruka! När vi kom tillbaka från sjön så åt vi sill och potatis till middag. Efter middagen åkte jag och Jonas ner till stan för att hälsa på pappa och alla andra som delar stuga. Sen vidare in till Almedalen för att lyssna på Fredrik Reinfeldt. Eller vi åkte mest dit för att Jonas mormor ville lyssna. Och efter talet tog vi en glass på Sveriges största glassbar - Glassmagasinet, som finns nere i Visby hamn.

Idag har vi inte några riktiga planer. Vi ska troligtvis ner till stan en sväng idag igen. Och ikväll ska vi säkert tillbaka till Almedalen.

Ha det bra!

Lördag 2 juli - Avresa 02.30 från Bergom

Hej!

Idag vaknade jag vid 8, men jag låg kvar till 8.40. Då klev jag upp och åt frukost med Jonas och hans föräldrar. Sen tog jag en dusch och strax innan 11 åkte jag till Gullänget för att hämta Elin och Robin, och sen vidare till stan. I stan kikade vi runt i lite affärer, men jag hittade nästan ingenting som jag ville ha. Det enda som fick följa med mig hem var en överdel till en bikini. Elin hittade fyra kjolar för 185:-, och Robin köpte byxor, shorts och en skjorta. När vi var nöjda med shoppingen tog vi oss en lunch Barista i form av en varm toast med ost och skinka. Och sen åkte vi till Gullänget igen. Jag såg första halvleken av Sveriges fotbollsmatch och sen åkte jag till Bergom för att se andra halvleken. Matchen slutade 1-0 till Sverige, vilket innebär att dom har gått vidare till kvartsfinal.

Ikväll går jag och lägger mig väldigt tidigt, runt 22-tiden. För inatt vid 02.15 ska jag kliva upp och sen vid 02.30 börjar vår resa mot Nynäshamn. Båten till Gotland avgår 12.50 imorgon.

Nu ska jag vara lite social och umgås med familjen Westman. Ha en trevlig kväll! Kram

RSS 2.0