Begravning

Hej på er!

Idag är det en ganska ledsam dag. Det är begravning för min älskade lilla mormor. Jag är helt säker på att det kommer bli en fin cermoni, med många nära och kära.

Hoppas ni får en bra dag.

Svart

Idag blev det jobb i 5 timmar. När jag kom hem satte jag mig direkt med böckerna för att göra bort plugget för idag. Och nu sitter jag här. Ska snart börja packa det jag ska ha med mig till Övik över helgen. Åker med tåget ikväll. Det är svårt att veta vad man ska ha på sig på en begravning, så jag får packa lite olika alternativ tror jag. När jag packat ska jag umgås med Jonas, för han åker inte ner förän imorgon efter jobbet.


Vad hände nu då?

Vad hände med mitt senaste blogginlägg? Jag fick helt plötsligt 13 kommentarer, av människor jag inte visste fanns. Kul, men hur hittade alla hit?

I fredags blev det en impulsiv resa ner till Övik. Vi planerade att gå och se hockeyn på lördag, där Foppa hyllades. Hyllningen var inget att hurra för, men matchen var bra i alla fall. Igår åkte vi tillbaka till Umeå vid 08.30, för jag fick jobba igår. Det blev 6 timmars jobb. Efter jobbet hämtade Jonas mig, vi åkte på affären för att handla veckans middagar. Efter handlingen gjorde vi korv med bröd till middag och sen började ommöbleringen av vardagsrummet. Det som tog mest tid var skruvandet i soffan. Vi var nämligen tvungen att byta plats på tvåan och trean. Men efter många om och men så lyckades vi. Och det blev mysigt och fint när vi var klara. Lite ovant, men jag vänjer mig säkert fort.

Idag är jag ledig. Men imorgon, onsdag och torsdag är det dags för jobb igen. Så dagen tillbringar jag framför datorn och med en del plugg. Ska tillbaka till Sundsvall redan om 3 veckor, så det gäller att jag ligger i pluggandet nu om jag ska hinna.

På torsdagkväll åker jag tillbaka till Övik igen. Det är begravning på fredag. Och sen stannar jag till på söndag, då jag åker tillbaka till Umeå igen.

Hur vare man gjorde?

Elin B, nu uppdaterar jag för din skull. :)

Jag har helt och hållet glömt bort bloggen. Eller kanske inte helt glömt bort, utan struntat i den lite också. Jag tycker inte det händer någonting i mitt liv som är så värst intressant att skriva om.

Kan berätta vad som hänt sen jag kom hem från Uppsala.

- Jobbat
- Pluggat
- Köpt en ny telefon
- Sagt farväl till mormor ♥
- Varit på relaxen med Jonas
- Festat med Sara och Lisa
- Och just i skrivande stund är jag i Sundsvall för att göra tre prov, som jag hoppas jag klarar av.

Jag har säkert gjort något mer också, men mitt minne är inte det bästa. Och eftersom jag inte kommer ihåg så kan det inte ha varit så värst intressant.

Hade jag haft med mig hårddisken så hade jag kunnat lägga upp resterande bilder från London, men jag lämnade den hemma.

Jaja, nu ska jag se gårdagens avsnitt av Partaj. Hörs en annan gång.

RSS 2.0